Nieuws

Ondersteuning Windows 7 stopt in Januari 2020

Wellicht is het al bekend bij u : Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Wanneer deze periode van 10 jaar afloopt, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 zodat wij onze investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Microsoft raadt u ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10. Zoals ze zelf beschrijven: Microsoft Artikel

U heeft dus eigenlijk een paar goede opties:
1. Uw huidige computer upgraden naar Windows 10.  Dit hangt een beetje van de leeftijd en de snelheid van uw computer af. Als een computer te oud is dan is het niet meer rendabel om deze te upgraden. Dan moeten we gaan nadenken over een andere optie.

2. Een nieuwe computer. Dit is natuurlijk eens in de zoveel tijd niet te vermijden. Na een aantal jaren zullen alle producten eens vervangen moeten worden, een computer ook. Dit is wellicht de duurste optie, maar je kan er dan weel weer een hele tijd tegenaan.

3.  Een tweede hands computer. Voor de mensen waarvan upgraden niet meer verstandig is maar ook niet te veel geld willen uitgeven aan een nieuwe is een tweede hands computer of laptop natuurlijk een goede optie.

Neem voor alle mogelijk heden even contact op zodat we het een en het ander eens even kunnen doorspreken. U kunt hierdoor goed voorbereid het nieuwe jaar in gaan en weet u waar u aan toe bent. Klik hier voor de Contactgegevens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.