Logo

Overstappen van McAfee Antivirus naar Endpoint Protection

U zal het wellicht niet graag horen, maar uw traditionele antivirus beschermt u niet meer goed. De meer dan 30 jaar oude traditionele antivirus programma’s zijn inmiddels grotendeels achterhaald. We zullen moeten innoveren en moeten overstappen naar een nieuw soort beveiliging. Het antwoord is “Endpoint Protection”. Dit is een nieuw soort beveiliging die al ruime tijd actief is bij de grote zakelijke bedrijven en wordt sinds kort ook voor kleinere bedrijven en particulieren beschikbaar. Qua prijs is het in veel gevallen even duur!

Hier kunt u de uitgebreide uitleg bekijken, Klik hier voor uitgebreide  informatie

Mijn advies; STAP OVER NAAR ESET ENDPOINT PROTECTION!
Dit is wat u moet doen om over te stappen:

Hieronder een stappenplan hoe deze overgang in zijn werk zal gaan en wat u moet doen:

Stap 1

Vul het onderstaande overstap formulier in en klik op de knop verzenden:

  Algemene Voorwaarden

  Stap 2

  Ik maak een afspraak met u in de periode waarin McAfee bij u verloopt. We maken een afspraak bij u thuis of ik doe dit op afstand (ik kijk dan van afstand mee en bedien uw computer). McAfee zullen we van uw computer verwijderen. En ESET Endpoint Protection zal ik dan op uw computer installeren.

  Stap 3

  Op verzoek van veel van mijn klanten vullen we een automatisch Incasso formulier in waarmee u mij machtigt om per jaar de abonnement kosten van ESET Endpoint Protection automatisch af te schrijven. Op deze manier hoeft u zelf niet ieder jaar weer opnieuw mijn factuur over te maken en blijft u altijd beschermd tot dat u dit via mij stop zet. Wel zo modern.

  Stap 4

  Vanaf nu kunt u genieten van de nieuwste en modernste beveiliging op uw computer. U kunt weer veilig werken in deze inmiddels digitale wereld.